Velkommen til Aion Harstad!

Aion Harstad er en nisjébutikk med fokus og kunnskap på fottøy og bekledning til løp og lette turer.

Før de kan finne skoene som passer deg best – starter prosessen med en samtale, etterfulgt av gode analyser.

Dette er et konsept som damene har gjort seg godt bemerket med. I dag har ildsjelene bygget seg opp en trofast kundebase som stadig vokser.

Damene bak Aion Harstad, Aina Lillegård Løtveit og On Porjai Hagen, har drevet nisjébutikken sammen siden november 2009, og har siden da gjort seg godt bemerket blant harstadværinger med deres spennende konsept.

Ikke bare har de drevet butikk, men de har også fått med seg lokalbefolkningen på intervalltreninger i forbindelse med Løpskarusellen i byen. Samtidig som at de har sponset flere arrangementer som har dreid seg om temaet løp; hvordan få bedre løpeteknikk, med mer.

Utenom å ha drevet aktivt med hver sin idrettsgren, har Aina og On jobbet sammen i sportsbransjen siden 1995 – tidligere for en større sportskjede.

Karakteristisk for Aion er at de både byr på personlig god service, samtidig som at de ønsker å være selve tryggheten når du skal investere i nye joggesko – de har derfor varer av høy kvalitet. De styrer sortimentet sitt helt selv, og sånn sett skiller de seg ut fra de store sportskjedene.

  • Telefon: 77012512
  • Åpningstid: Man – Fre : 09:00 – 19:00, Lør: 10:00- 16:00
  • Ansatte: Aina og On Porjai (On)
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook