Apotek1 Salto Bysenteret

Velkommen til Apotek 1 i Harstad

Apotek 1 er lokalisert i første etasje i Salto Bysenteret, med inngang direkte fra Hans Egedes gate og også inne fra senteret. Det er lett å komme inn til oss, enten du kommer med rullator eller med spreke ben. Vi har lyse og trivelige lokaler, rask reseptekspedering og er en blid, dyktig og service innstilt gjeng.

Vi i Apotek 1 skal gjennom vår rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for deg som kunde. Våre produkter og tjenester skal gjøre helsehverdagen enklere, og som kunde skal du være trygg på at du får riktige produkter og råd tilpasset ditt behov.

Apotek 1 sin ambisjon er å leve opp til vårt slagord «Vår kunnskap-din trygghet», i alle våre kundemøter.

Farmasøytene hos oss er eksperter på legemidler, og fokuserer på at du som bruker skal kunne anvende dine medisiner rett, både de du får på resept og de du kjøper uten resept.

Hos Apotek 1 på Salto Bysenteret har vi mer enn legemidler. Vi har et stort utvalg innen hudprodukter fra Nuxe, Vichy, Cosmica, Aderma, La Roche-Posay, Avene, BodyShop og Dermica. Vi hjelper deg med å finne riktig hudpleie produkt for din hud.

Mor og barn blir godt ivaretatt med råd og veiledning og aktuelle babyprodukter. Vi har både ammeskjell, ammeinnlegg, brystpumpe, babycall og babymatvarmer for de som måtte trenger det.

Apotek 1 har også et godt utvalg av praktiske hjelpemidler som kan gjøre hverdagen enklere, både gripetang, gåstaver, krykker og ergonomiske hjelpemidler i tillegg til et lite erotisk hjørne med sexhjelpemidler.

Velkommen innom Apotek 1 på Salto Bysenteret – vår kunnskap- din trygghet.

  • Telefon: 77079980
  • Åpningstid: Man-Fre: 8.30-19 og Lørdag: 10-16
  • Ansatte: Trine, Hanne, Nataliia, Lene, Elisabeth, Mia og Beate
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook