Velkommen til Kremtoppen Bakeriutsalg i Harstad

Kremtoppen er et naturlig treffsted for en pause i hverdagen, du finner oss i 1. etg. i Salto Bysenteret, med utsikt over Harstad torg. Her kan du treffe venner, spise deilig lunsj eller andre nystekte bakervarer, eller nyte en deilig kopp kaffe eller te mens du leser dagens aviser og titter ut på byens befolkning. Vi har også takeaway.

Hos Kremtoppen får du ferske brød, kaker, wienerbrød, boller, påsmurte baguetter, salater, og masse annet godt, som for eksempel cupcakes og nydelige hjemmebakte cookies, vafler og sveler. Vi har nykvernet kaffe – byens beste sier mange av våre kunder – vi har også te, kakao og kalde drikker. På sommerhalvåret selger vi softis fra diplomis, og liker du ikke softis så har vi nydelig frozen yoghurt. Vi har godt utvalg i strøssel.

På Kremtoppen steker vi også selv, slik at du alltid får nystekte, ferske bakervarer, hver dag, hele dagen.

Glutenallergi? Vi har et godt utvalg i glutenfrie produkter, bare spør vår hyggelige betjening. Hos oss får du også kaker for diabetikere.

Vi leverer også alle slags marsipankaker, festkaker, bryllupskaker og kaker med bilder. (gluten- eller laktosefrie kaker kan også bestilles) Spiselige bilder kan også kjøpes utenom.

Vi lever snitter, påsmurte baguetter og salater til alle anledninger!

Husk å bestille kaker minimum 2 virkedager på forhånd. Bestillinger kan også gjøres via vårt bakeri i Harstadbotn. Tlf 770 64309. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kremtoppen en filial av Harstadbotn Bakeri & Konditori AS. Harstadbotn Bakeri ble etablert i 1958, og er byens eget og eldste bakeri. Bakeriet er en familiebedrift, og i dag arbeider også 4. generasjon her.

Harstadbotn Bakeri & Konditori AS bruker selvsagt noen maskiner i vår produkdjon, men vi er et håndverksbakeri, og vi bruker mange av våre gamle oppskrifter som vi har brukt i over 50 år. I tillegg baker vi selvsagt også nye og spennende produkter.

Kortreist mat gir de beste smaksopplevelser

Vi gleder oss til å servere deg – velkommen til Kremtoppen 

  • Telefon: 77012540
  • Åpningstid: Man-fre: 08.30-19 og Lørdag: 10-16
  • Ansatte: Julie og Linda
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook