Velkommen til Skin Tonic i Harstad

Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Skin Tonic. Vi vektlegger service og er her for deg. Butikken ligger sentralt i Harstad sentrum, i Salto Bysenteret. I tillegg til hudpleieprodukter, hudpleietjenester og parfymer, har vi lommebøker og toilettmapper fra Moods of Norway og Lulu.

Hos Skin Tonic finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer også for allergikere. Shiseido er en serie som er 100% hypoallergisk og 100% parfymefri og har også gode produkter innen antirynke segmentet der hyalorunsyre er en naturlig ingrediens og har på lik linje med restylane en utfyllende effekt på linjer.

Vi kan antirynke og allergi og hjelper deg med kremene som er best for din hud. Vi tilbyr personlig veiledning innen makeup og hudpleie og har merker som ; Shiseido, Christian Dior, Lancome, Biotherm, Estee Lauder, Sans Soucis, YSL, Art Deco og Essie. Vi tilbyr også tjenester som manicure, gelelakk som varer opp til 3-4 uker samt voksing av bryn og overleppe. Vår parfyme avdeling har mange kjente dufter, her fører vi bl.a; Armani, Ralph Lauren, Gucci, Prada, Juicy Couture, Escada, DKNY, Calvin Klein, Burberry, Dior, Cavalli, Moods of Norway, Paco Rabanne, Versace, Jean Paul Gaultiere, Issey Miyake, Cacharel, Clean, Valentino og mange flere .

Velkommen til Skin Tonic – vi gleder som til å hjelpe deg.

  • Telefon: 77012520
  • Åpningstid: Man-fre: 09-19 og Lørdag: 10-16
  • Ansatte: Lena og Evelyn
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook