Velkommen til Specsavers i Harstad

Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. I tillegg til solbriller, lesebriller og kontaktlinser til dame, herre og barn har Specsavers også mulighet for å inngå bedriftsavtaler om levering av vernebriller og databriller.

 

Specsavers har et trendy og bredt utvalg av briller og kontaktlinser. Vi har kunnskapsrike, serviceinnstilte og blide ansatte som trives med å veilede våre kunder. Vi har noe for enhver smak, du får alt fra spesialtilbud til det siste innen designbriller. Alle briller inkluderer enstyrke standardglass fra Pentax.

Specsavers ønsker ikke at våre kunder skal betale ekstra for en grundig synsundersøkelse. Derfor inkluderer vi trykkmåling og digitalt bilde av netthinnen i vår standard synsundersøkelse uten ekstra kostnad for deg som kunde.

Bestill synsundersøkelse online i dag: http://www.specsavers.no/bestill-en-synstest

Om du ønsker å sende oss en mail så benytt harstad@no.specsavers.com

Vi har mange designbriller fra kjente designmerker. Karen Millen, Lyle & Scott, Replay, Red or Dead, Osiris, Timberland, Quiksilver, French Connection, Tommy Hilfiger, Bruuns Bazaar, Karl Lagerfeld, Cheap Monday, United Colours of Benetton, Aurora, Tiger of Sweden og Sand.

Velkommen til Specsavers på Bysenteret, vi gleder oss til å hjelpe deg!

 

 

  • Telefon: 77077300
  • Åpningstid: Åpningstider: 09-16.30(18) lørdag: 10-14
  • Ansatte: Lars, Merethe, Camilla Sofie, Kjersti, Renate og Elise
  • Besøk vår nettside
  • Lik oss på Facebook