Nyheter

Velkommen til demo hos Skin Tonic 25. oktober på Bysenteret

Velkommen til Skin Tonic onsdag 25. oktober kl. 10-18 på Bysenteret i Harstad. Vi får besøk av en hudpleier og makeupartist som vil gi minibehandlinger og legge makeup.

Du får muligheten til å teste to nye produkter.

Litt om produktene:
Oxygenmaske fra Dr.Brandt som umiddelbart renser, detoxer og rehydrerer huden og tilfører rikelig med oxygen. Uten parabener og skal

Aion Harstad flytter inn på Bysenteret

For Aina Lillegård Løtveit og On Porjai Hagen stod Bysenteret høyt på lista da de skulle finne et nytt sted å etablere seg i Harstad. Torsdag 23.mars åpner sentrene dørene til nisjébutikken som per nå blir senterets eneste innenfor sportsbransjen.
Etter snart åtte år i bransjen er det ingen tvil om at Aina og On Porjai

Himmelske fastelavnsboller til 26.februar

I år blir fastelavn, bedre kjent som fastelaven, feiret søndag 26. februar og markeres med pyntede bjørkeris og fastelavnsboller med krem og syltetøy. På Spar får du alt du trenger til den herlige baksten.
Denne oppskriften gir ca. 16 luftige boller, og med smaken av vaniljekrem vil disse bollene både glede store og små.
FASTELAVNSBOLLER MED VANILJEKREM

Smelt

Feelsmart lærlingklipp hos Nikita

I januar og februar kan du benytte deg av FEELSMART hos Nikita. FEELSMART er Nikita sin lærlingpakke der du får klipp, farge, kur og finish til bare 999,-*
Bestill time her

*300,- i tillegg for langt hår.

Grønnsaksuppe fra Jordbærpikene som varmer

Kalde vintermåneder er lik tiden for å krype under pleddet med en varm suppe i fanget. Denne gode følelsen av velvære vil vi i Jordbærpikene gi kundene våre også.

 

I hele januar og februar kan du derfor finne vår smakfull og vegetariske grønnsaksuppe på menyen.

Med en deilig miks av grønnsaker, linser og kikerter – toppet med revet parmesan

Oppskriften på himmelske lussekatter

Hvem sier vel ikke nei til nydelige og smakfulle lussekatter til Luciafeiringen? Vi gir deg oppskriften som vil oppleves som en fryd for smaksløkene dine.
13. desember er datoen du må huke av i kalenderen din – og skal du bli en ordentlig lussekatt-mester, er det ikke noe veien for at du tyvstarter allerede med

Julegaven til den som har alt

Syns du det er vanskelig med julegavene i år? Nå har Bykortet kommet til Harstad og du kan gi et gavekort som gjelder i over 34 butikker i sentrum og på Bysenteret!  Med Bykortet kan mottakeren selv få velge gaven – du kan derfor være sikker på at din gave blir vellykket.
Gavekortet er elektronisk

Dunfest hos Princess

Dunfesten hos Princess fortsetter! Frem til 11. desember får du -50% på alle dunputer i størrelse 50×70 og -30% på alle dundyner. (Gjelder ikke spesialbestillinger).
Les mer om dun fra Princess her.

Slik lager du gresskarlykter og gresskarsuppe

Gresskar skåret ut som et smilende ansikt med lys i er selve symbolet på Halloween og kalles jack-o’-lantern. Gresskar gjør seg godt nettopp som lanterne for å lyse opp en mørk høstkveld.
Slik lager du gresskarlykter
1. Lag en skisse på hvor du vil skjære.

2. Skjær av toppen og hul ut gressskaret ved å ta ut

Rosa Sløyfe hos Jordbærpikene

Jordbærpikene er stolte av å være nasjonal samarbeidspartner for årets Rosa Sløyfe aksjon! I tillegg til å vise solidaritet med de som rammes og skape oppmerksomhet rundt temaet gir vi også økonomisk støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter.
__
Del en Rosa Lunsj hos Jordbærpikene
Rosa lunsj handler om å bruke tid på det som virkelig betyr