Stilling ledig

Her legges det fortløpende ut ledige stillinger på Salto Bysenteret. Det kan være ledige stillinger på senteret uten at de er på denne oversikt – ta derfor kontakt med aktuelle butikker for spørsmål rundt dette.


 

Vi søker ekstrahjelp på Dressman Harstad

På Dressmann elsker vi glade mennesker!

Vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser og vår målsetning er å få alle våre kunder i godt humør. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve service, kvalitet og utvalg til den beste prisen. Vi er nøye i jakten på de rette personene, og vi gir oss ikke før vi finner folk som…

SMILER!
Vil ha det gøy på jobb
Byr på seg selv, gir energi og sprer glede
Er glad i mennesker, og vil andre godt
Har humor og er uhøytydelige
Er fleksible og smidige
Er løsningsorienterte og har en ”no problem” holdning
Stiller krav og er interessert i å lære
Takler høyt tempo
Har konkurranseinstinkt og sterk ”vinnervilje”
Er glad i klær og mote
Som salgsmedarbeider er du Dressmanns ansikt utad. Du er positiv og møter alle kunder med et stort smil. Du er glad i andre mennesker, høyt tempo og en morsom arbeidsdag. Du er glad i å selge, og veileder kunder med kunnskap og engasjement.
Er dette noe for deg? Kom innom med søknad snarest!

Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag med gode karrieremuligheter i Nordens største kleskjede for menn.

Om Dressmann

Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med ca. 460 butikker i 7 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 3 000 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes.

Dressmann er en del av Varner som består av 13 motekjeder med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land. Servicekontoret ligger på Slependen utenfor Oslo.

Dressmann ledig stilling varnergruppen harstad

Norli søker tilkallingshjelp, med mulighet for mer til høsten.

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker – og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, kunne jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner. Du må være over 18 år, og kunne jobbe på kort varsel.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen er i utgangspunktet tilkallingshjelp, men det kan være muligheter for mer når høsten kommer. Høres dette interessant ut send søknad og CV på mail til butikksjef.harstad@norli.no, eller lever i butikken på Salto Bysenteret.

Om arbeidsgiveren
Norli Libris AS driver i dag kjedene Norli og Libris som har en samlet butikkomsetning på NOK 1,6 mrd. fordelt på 177 butikker og 26 forhandlere. Selskapet har solid økonomi og er godt posisjonert for fremtiden med sterk kundepreferanse og egen vareforsyning. Norli Libris AS eies 51% av forlagshuset Aschehoug og 49% av Norgesgruppen

Logo Norli

Traktøren Kjøkkenutstyr søker franchisetaker til butikk

Vi i Traktøren søker selvstendig franchisetaker som har lyst, vilje og evnen til å lykkes som franchisetaker av en Traktøren Kjøkkenutstyr-butikk på Salto Bysenteret. Traktøren Kjøkkenutstyr er en ledende fagspesialist detaljhandelskjede innen kjøkkenutstyr.

Høres dette interessant ut, vennligst kontakt Bjørn Evensen på mobil: 97694097 eller send e-mail til bce@online.no

Skriftlig søknad sendes til:

Traktøren AS, Homansvei 27
1365 Blommenholm

Søknaden kan også sendes per. e-mail: bce@online.no merket «Franchisetaker».

traktoeren-kjoekkenutstyr-logo